Beleef Shadow of the Tomb Raider in levende lijve

-

Utrecht CS heeft aankomende week helemaal een avontuurlijke vibe. Op het centraal gelegen treinstation wordt namelijk een heuse Shadow of the Tomb-Raider experience gehouden. Hier kan je onder andere met de game en een escape room aan de bak!

Op maandag 10 september opent de Shadow of the Tomb Raider Experience gratis haar deuren. Bezoekers kunnen hier met het laatste deel in de trilogie aan de slag. Ook is er ruimte voor een spannende escape room waarbij diverse prijzen binnen gehaald kunnen worden. Zo maak je kans op RIG headsets van Plantronics en een speciale Xbox One. Tevens ontvangt iedereen een kortingsbon van vijf euro korting op de game.

onbekend

De Shadow of the Tomb Raider Experience opent op 10 september de deuren en trekt deze weer keihard dicht op de 16e. De game zelf verschijnt op 14 september voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Bron: Tripple P
Rudy Wijnberg Mede-eigenaar en Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Shadow of the Tomb Raider

Ontwikkelaar:

Eidos Montreal

Uitgever:

Square Enix

Release:

14 september 2018

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord