Bereid je voor op de Warframe- Dante Unbound update

Geplaatst:

Warframe ontvangt vandaag een update met de naam Dante Unbound. In een korte gameplaytrailer krijgen we te zien wat we kunnen verwachten van Warframe - Dante Unbound.

De seeker van kennis is opgestaan en komt met volle kracht naar Warframe met de Dante Unbound update. Drusus geeft je de opdracht om zijn assistent Dante te vinden en zo de druk van de Parvos te verlichten. Hij is dus een speelbaar personage en daardoor heeft hij meerdere abilities. Het gaat om de Chronicler’s Mark waarbij je vijanden kunt scannen en hij kan zijn speciale boek Noctua openen om daarmee vijanden op een magische manier te verslaan. Dante kent daarbij nog eens een ability met drie versies: de Light, Dark en de Final verse. Hiermee kan hij zijn gezondheid vullen en schade verrichten. Deze zijn vervolgens nog te combineren. Om Dante volledig te customiseren kun je de speciale Dante Collection kopen. Met de Dante Unbound kun je ook aan de slag met nieuwe challenges zoals de Entrati Disruption.

Dante must compose two other Verses before his Final Verse. Two Light Verses invigorates allies with Triumph. Two Dark Verses attack enemies with Tragedy. A Light Verse followed by a Dark Verse supports allies with Wordwarden. A Dark Verse followed by a Light Verse summons Pageflight to swoop at enemies.

De Dante Unbound Update verschijnt vandaag voor Warframe. De game is F2P en beschikbaar via pc, Nintendo Switch, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Warframe

Series

-

Uitgever

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 maart 2013

Ontwikkelaar

Digital Extremes

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord