Bethesda hint met E3 uitnodiging naar twee nieuwe games

Bethesda hint met uitnodiging voor de E3 naar twee nieuwe games. Op de uitnodiging valt Bethesdaland te zien die is opgedeeld in verschillende thema's. Zo zien we een Fallout gedeelte maar ook Prey, Dishonored en Quake zien we terug. Maar ook twee gedeelten die nog 'under construction' zijn.

Wat opvalt bij de bouwput rechtsonder is dat er een bordje hangt met 'pardon our dust'. Of dit iets betekent, moeten wij afwachten. De enige game van Bethesda die zich in de woestijn afspeelt is Rage, maar het vorige deel kwam al in 2011 uit. Bij de bouwput linksbovenin valt verder niet iets op.

onbekend

Op 11 juni komen wij erachter welke games Bethesda nog meer in ontwikkeling heeft want dan is de E3 presentatie.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?