Bit: Streamer verslaat Elden Ring-boss op dansmat en PS5

Geplaatst:

Hoewel Elden Ring op zichzelf al uitdagend genoeg is, lijken gamers het zichzelf nog moeilijker te maken. Zo versloeg streamer MissMikkaa de boss Malenia op een dansmat op de pc en de PS5 tegelijkertijd.

Het is alweer bijna een jaar geleden dat Elden Ring uitkwam en de gamewereld veroverde. Bram noemde in zijn Elden Ring-review de game zelfs de Magnum Opus van ontwikkelaar From Software. Elden Ring won onlangs ook de GOTY-award tijdens The Game Awards. Sommige spelers van de Soulsborne vinden het leuk om zogenaamde challenge runs te doen door bijvoorbeeld met een vreemde controller te spelen, zoals een blender of een dansmat. Streamer MissMikkaa besloot het nog een stap verder te nemen door de Malenia bossfight tegelijkertijd op de PlayStation 5 en pc te doen, waarvan de pc-versie op een dansmat. Na drie dagen en 198 pogingen slaagde ze erin. Een video met een samenvatting van haar run is hieronder te bekijken.

Elden Ring is nu beschikbaar op de PlayStation 4/5, Xbox One, Xbox Series en pc.

Bron: MissMikkaa

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Elden Ring

Series

Dark Souls

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 februari 2022

Ontwikkelaar

FromSoftware

Gameliner Awards

Beste game van 2022

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord