Blizzard werkt aan nieuwe game

Blizzard is naarstig op zoek naar vers bloed voor het ontwikkelen van een nieuwe game. Dit staat te lezen op de vacaturepagina van de ontwikkelaar.

Het stof dat Microsoft vorige week heeft doen opwaaien is nog niet eens gaan liggen, of er staat een vacaturepagina online op de website van Blizzard. De ontwikkelaar zoekt tal van talenten om hen te helpen bij het creëeren van een compleet nieuwe game. Het gaat om een nog niet aangekondigde survival game. Uit de tekst op de vacaturepagina valt op te maken dat het om een nieuwe franchise gaat. Verwacht in dit geval dus niet een game in het universum van bijvoorbeeld Overwatch, World of Warcraft of Diablo. Aangezien het allemaal nog in de kinderschoenen staat moeten we waarschijnlijk nog lang wachten voordat we erachter komen wat Blizzard van plan is.

Vorige week maakte Microsoft bekend Activision Blizzard over te nemen. Inmiddels heeft concurrent Sony ook al gereageerd op de overname.

Over auteur PatrickLamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?