Button bashen helpt in Street Fighter 6

Geplaatst:

Goed nieuws voor wie graag fighting games speelt, maar er eigenlijk niet zo goed in is. In Street Fighter 6 kun je je goed redden door middel van button bashen.

Bij sommige fighting games draait het echt heel erg om skills en het aan elkaar rijgen van combo's om je tegenstander te kunnen verslaan. Hoewel je in Street Fighter 6 je skills zeker in de strijd kunt gooien, kun je ook prima uit de voeten als je eigenlijk geen flauw benul hebt wat je aan het doen bent. Het random inrammen van elke knop waar je duim ook maar bij kan komen kan je in Street Fighter 6 al behoorlijk ver brengen. Het maakt hierbij in feite niet uit met welk Street Fighter 6 personage je graag wil spelen.

Dit heeft alles te maken met het nieuwe dynamische controlschema. Je kunt in Street Fighter 6 verschillende layouts voor je controls gebruiken en één daarvan is Dynamic Controls. Je wordt hiermee als het ware ondersteund door de AI wanneer je aan het vechten bent. De combo's en aanvallen waar je normaal gesproken goed over na moet denken worden min of meer al voor je bepaald. Capcom hoopt hiermee de instapdrempel voor nieuwe spelers te verlagen, zodat Street Fighter 6 voor iedereen leuk is om te spelen.

Street Fighter 6 Capcom

Een exacte releasedatum is vooralsnog niet bekend, maar Street Fighter 6 verschijnt ergens in 2023 voor pc, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: GameInformer
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Street Fighter 6

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 juni 2023

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord