Call of Duty: Warzone

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 10 maart 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter , Battle Royale
  • Gameliner score

CoD: Warzone-team protesteert tegen ontslagen

Het personeel van Raven Software, de studio achter het populaire Call of Duty: Warzone, heeft gisteren een protest georganiseerd. Dit had te maken met een reeks ontslagen bij Activision Blizzard.

De laatste tijd kijken we er niet raar meer van op wanneer Activision Blizzard mensen ontslaat. Als gevolg van de rechtszaak over seksuele intimidatie bij Blizzard werd het roer omgegooid en moesten veel werknemers het bedrijf verlaten. Daar had deze nieuwe reeks ontslagen echter niets mee te maken. Vorige week werd onverwachts aangekondigd dat een hoop quality assurance-testers het bedrijf moesten verlaten. De reden daarvoor leek bedrijfseconomisch van aard te zijn. Met de ontslagen in het achterhoofd hebben Raven Software-medewerkers gisteren een walk-out georganiseerd. De eis van het personeel is simpel: ''Geef iedere quality assurance-tester een full-time positie, inclusief de mensen waarvan het contract vorige week ontbonden is''.

onbekend

Activision Blizzard heeft de ontslagen bevestigd, maar lijkt niet van plan te zijn om de koers te wijzigen.

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?