Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Halo Infinite

  • Ontwikkelaar 343 Industries
  • Eerste releasedatum 8 december 2021
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Cyber Showdown-evenement in Halo Infinite van start

Maak je klaar om je beste beentje voor te zetten in Halo Infinite. Het Cyber Showdown-evenement is van start gegaan.

Vorige week werd het Cyber Showdown-evenement in Halo Infinite nog geteased, maar inmiddels kunnen we er echt mee aan de slag. In dit frisse evenement kun je met de fonkelnieuwe Attrition-modus aan de slag. Attrition is een Slayer-modus waarin je levens deelt met je teamgenoten. Dat biedt weer een nieuwe manier om jouw teamgenoten de schuld te geven als jij een leven verliest. Tevens zijn er tien Event Challenges actief waarmee je beloningen binnen kunt slepen. In de onderstaande afbeelding krijg je alvast een voorproefje van wat er te verdienen valt.

onbekend

Het Cyber Showdown-evenement in Halo Infinite is actief tot 1 februari. Twijfel je na het spelen van dit evenement of de campaign van de game wat voor jou is? Bekijk dan zeker Brams review van de Halo Infinite-campaign.

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?