Cyberpunk 2077 tijdelijk gratis te spelen op consoles

Geplaatst:
Aangepast: 25 maart 2024 20:51

Heb je altijd al willen weten of Cyberpunk 2077 nu een beetje fatsoenlijk te spelen is maar durf je daar nog geen 'eddies' voor te lappen? Geen zorgen, choomba! Vanaf 28 maart kun je geheel gratis door Night City banjeren, zij het onder voorwaarden. "There's always a catch..."

De voorwaarde is namelijk dat je slechts vijf uurtjes toegang krijgt tot het futuristische Night City en dat CD Projekt RED op 1 april de stadspoorten weer sluit. No joke. Ook is dit voorrecht uitsluiten weggelegd voor de console gamers.

Dus, mocht je dit paasweekend nog een reden zoeken om niet naar je neefjes en nichtjes te gaan en geschilderde eieren te zoeken, geef CD Projekt dan maar de schuld. Dat zijn ze inmiddels wel gewend. En mocht je willen weten of de game überhaupt de schijfruimte op je console waard is, check dan eerst even Rudy's Cyberpunk 2077 review.

Bron: X
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cyberpunk 2077

Series

-

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 december 2020

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord