De Epic Games Store krijgt een achievementsysteem

Je kunt binnenkort achievements behalen in de Epic Games Store. Het prestatiesysteem wordt al snel aan de digitale winkel toegevoegd.

Het heeft een tijd geduurd, maar deze grote toevoeging aan de Epic Games Store is bijna hier. Achievements zijn inmiddels gemeengoed in de game-industrie. Maar toen Google Stadia achievements toevoegde, kwam de update voor velen al te laat. Of dat ook het geval gaat zijn voor de Epic Games Store, is nog maar de vraag. Het prestatiesysteem lanceert in ieder geval in een vrij beperkte vorm. Nog niet alle games ondersteunen het systeem direct. Je kunt in ieder geval binnenkort achievements behalen in games als Rocket League, Hades, Kena: Bridge of Spirits en Alan Wake Remastered. Voor het behalen van een prestatie ontvang je ervaringspunten. Dit begint bij vijf ervaringspunten, maar kan oplopen tot wel tweehonderdvijftig EXP.

onbekend

Vanaf volgende week kun je achievements behalen in de Epic Games Store.

Over auteur NilsHoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?