Dead Island 2 pre-order bonus komt pas in de zomer

Geplaatst: 25 april 2023 13:00
-

Als je met smart wacht om je Dead Island 2 pre-order bonus te verzilveren, dan moet je nog even geduld hebben. Ontwikkelaar Dambuster Studios geeft aan dat deze pas in de zomer beschikbaar wordt.

Slecht nieuws voor gamers die zich hebben verzekerd van een Deluxe, Gold of Hell-A Edition van Dead Island 2. Eén van de pre-order bonussen zijn de Dead Island 2 character packs. Vorige week gaf Dambuster Studios nog aan dat deze vlak na release zouden verschijnen, maar inmiddels zijn ze aan het terugkrabbelen. In een reactie op de originele post geeft Dambuster Studios namelijk aan dat de character packs pas ergens in de zomer beschikbaar zullen worden gesteld. Dat kan zomaar betekenen dat je tot september moet wachten voordat je deze pre-order bonus kunt verzilveren.

Een exacte datum voor de pre-order bonussen heeft Dambuster Studios nog niet gegeven. Dead Island 2 is nu beschikbaar voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Bron: Dambuster Studios
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead Island 2

Ontwikkelaar:

Dambuster Studios

Uitgever:

Deep Silver

Release:

21 april 2023

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord