Deep Dive voor Space Marine 2 in de maak

Geplaatst: 8 juni 2024 23:10
-

Warhammer 40,000: Space Marine 2 is één van de meest gewilde games op het moment. Komt goed uit, want er is een Deep Dive-trailer in de maak. Voorproefje hiero!

Tijdens een advertentiebreak in Summer Game Fest en de Future Games Show krijgen we wat nieuw Space Marine 2 beeldmateriaal voorgeschoven. Nu denk je wellicht dat twee minuten voor een Deep Dive-trailer nogal beperkt is. Daar heb je helemaal gelijk in. Onderstaande trailer is ook maar een fractie van wat ons te wachten staat. Op 20 juni krijgen we de volledige gameplay-trailer te zien. We mogen ons opmaken voor nieuwe beelden en informatie over de campaign, de PvE-modus en de competitieve multiplayermodus. Echter, we krijgen wel alvast Luitenant Titus te zien die eventjes dood en verderf zaait.

Check hier onze preview van Space Marine 2.

Warhammer 40,000: Space Marine 2 is beschikbaar vanaf 9 september voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: Future Games Show
Bram Noteboom Head of Content

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Warhammer 40,000: Space Marine 2

Ontwikkelaar:

Saber Interactive

Uitgever:

Focus Entertainment

Release:

9 september 2024

-

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord