Space Marine 2 kent geen microtransacties

Geplaatst: 27 mei 2024 09:45
-

Volgens Focus Entertainment hoeven we niet te vrezen voor microtransacties in Warhammer 40,000: Space Marine 2. Dit maakte de uitgever bekend na het succesvolle Warhammer Skulls 2024-evenement.

Via het sociale media platform X worden we geïnformeerd door het Franse publicatiebedrijf. Ze claimen dat de actiegame geen in-game shop gaat kennen en dat alle toekomstige gameplay-content gratis wordt vrijgegeven voor alle spelers. De kanttekening die daarbij komt kijken is dat er wel betaalde DLC's in het verschiet zitten, maar dit zijn puur cosmetische items. Deze tellen kennelijk niet als microtransacties, maar goed - het is even afwachten hoe de game wordt vormgegeven post-launch. De fans van de felbegeerde Warhammer 40,000: Space Marine 2 zijn nog wel wat verward. De Ultimate, Gold en Collector's Edition hebben namelijk een season pass. Het is onduidelijk wat deze content precies bedraagt, maar het moeten in ieder geval geen gameplay-features zijn.

Check hier onze preview van Warhammer 40,000: Space Marine 2.

Warhammer 40,000: Space Marine 2 is beschikbaar vanaf 9 september voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: Focus Entertainment
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Warhammer 40,000: Space Marine 2

Ontwikkelaar:

Saber Interactive

Uitgever:

Focus Entertainment

Release:

9 september 2024

-

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord