Diablo IV krijgt nieuwe PvE-modus The Gauntlet

Geplaatst:

Een nieuwe video laat ons een geheel nieuwe PvE-uitdaging in Diablo IV zien. The Gauntlet is een nieuwe manier om je kracht te bewijzen.

Onderdeel van Diablo IV's Season of the Construct is de nieuwe wekelijkse dungeon die The Gauntlet wordt genoemd. Bluddshed en Marcus Kretz laten in de nieuwste video zien wat The Gauntlet inhoudt, samen met Kayleigh Calder, Lead Game Producer. The Gauntlet maakt deel uit van het Trials framework en is een speler-tegen-omgeving dungeon uitdaging. Spelers strijden wekelijks in een statische, niet-lineaire dungeon om de hoogste score te behalen door monsters en eindbazen te doden en kisten te openen binnen een tijdslimiet van acht minuten. De lay-out van de dungeon, de plaatsing van de shrines en andere factoren zijn identiek voor alle spelers om eerlijkheid te garanderen. Spelers kunnen The Gauntlet solo of in groepsverband beklimmen op 16 verschillende ladders, ingedeeld op klasse, groepsgrootte, platform en gametype. Spelers verdienen Seals op basis van hun prestaties, waarbij hogere Seals betere beloningen en uitrusting opleveren. De top 1000 spelers op het klassement wordt wekelijks gereset en de top 10 spelers worden vereeuwigd in de Hall of the Ancients.

The Gauntlet is vanaf vandaag beschikbaar in Diablo IV. Lees hier onze Diablo IV review.

Bron: Blizzard Entertainment
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Diablo IV

Series

Diablo

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

6 juni 2023

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord