Doom krijgt update 6.66 en tijdelijk gratis te spelen

Een jaar geleden reviewden wij Doom met een zeer goede score en inmiddels krijgt de game update 6.66. Niet geheel ontoevallig. Naast de vele verbeteringen en uitbreidingen is de game ook nog eens tijdelijk gratis te spelen.

Doom krijgt met update 6.66 een hele grote verandering. De season pass is komen te vervallen. Alle DLC met maps, wapens, vijanden en meer, zijn vanaf nu gratis te downloaden. Hacks hebben plaats gemaakt voor Runes. In plaats van tijdelijk perks te krijgen met Hacks, kan je ze nu voor altijd koppelen aan je loadout middels deze Runes. Daarnaast is progressie anders. In plaats van willekeurig de items te unlocken, is dit nu gestructeerd door het behalen van vooraf bepaalde doelstellingen. De HUD is aangepast voor meer toegankelijkheid en iedere speler zijn of haar level is gereset.

onbekend

Tot slot is de game gratis te spelen. Vanaf vandaag 20 juli tot 23 juli is de game gratis te spelen op Xbox One en pc. Eén week later zijn PlayStation 4 eigenaren aan de beurt van 27 juli tot 30 juli. Mocht je de game zo vet vinden, is de game ook nog eens in de aanbieding.

Doom is beschikbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?