Downloadnieuws: Dit zijn de Games With Gold-games van mei

Xbox heeft de nieuwe gratis games aangekondigd die Xbox Live Gold- en Xbox Game Pass Ultimate-abonnees in mei kunnen claimen. Zoals gebruikelijk worden er in totaal vier games toegevoegd, twee voor de Xbox One en twee Xbox 360-games.

Het gaat om de op een flipperkast geïnspireerde en zeer vermakelijke platformgame Yoku’s Island Express en het puzzelavontuur The Inner World – The Last Wind Monk voor Xbox One. Terwijl de arcade bootracegame Hydro Thunder Hurricane en de Viva Piñata spin-off Viva Piñata Party Animals het Xbox 360-aanbod vormen. Beide Xbox 360-games zijn natuurlijk speelbaar op Xbox One en Xbox Series X|S via backwards compatibility.

Yoku’s Island Express is vanaf 1 tot 31 mei beschikbaar, The Inner World – The Last Wind Monk van 16 mei tot 15 juni, Hydro Thunder Hurricane van 1 mei tot 15 mei en Viva Piñata Party Animals van 16 mei tot 31 mei voor eenieder met een Xbox Live Gold-abonnement of Game Pass Ultimate-abonnement.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?