Er is een nieuwe trailer voor Phantom Blade Zero

-

S-GAME plaatste onlangs een nieuwe trailer voor Phantom Blade Zero. De trailer heeft de naam 'Year of the Dragon Special Trailer: Rain of Blood'.

De trailer laat een geanimeerde scene zien, maar daarnaast ook nieuwe gameplaybeelden van de actie RPG. Phantom Blade Zero werd aangekondigd tijdens een PlayStation Showcase vorig jaar. De RPG staat volledig in het teken van de Chinese vechtkunst, wat je in de nieuwe trailer ook weer duidelijk terugziet. De gameplay die we tot nu toe gezien hebben geeft een beetje Sekiro-vibes af, maar het heeft ook veel weg van games zoals Bloodborne en Dark Souls. Je speelt als een verbannen krijger, een Dark Raider. In een Discord Q&A over Phantom Blade Zero lieten de ontwikkelaars ook weten dat de game een multiplayer gaat krijgen en dat het zo'n dertig tot veertig uur zal kosten om de game uit te spelen.

Er is nog geen releasedatum bekend voor Phantom Blade Zero. Een demo van de game staat wel op de planning voor dit jaar.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Phantom Blade Zero

Ontwikkelaar:

S-Game Studio

Uitgever:

Cruelman Studio

Release:

Onbekend

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord