Fallout 4

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 10 november 2015
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Fallout 4 gratis te spelen dit weekend

Dit weekend is Fallout 4 gratis te spelen. De game van Bethesda kreeg ten tijde van release goede kritieken. Ook Gameliner is positief en Fallout 4 mag eigenlijk niet in je collectie ontbreken.

Fallout 4 is eind 2015 uitgebracht op meerdere platformen en laat je een post-apocalyptisch Amerika dwalen, op zoek naar je zoon. Dit weekend is de game op de Xbox One (mits je Xbox Live Gold hebt) en pc via Steam gratis te spelen. Op alle platformen is de game trouwens met korting te kopen, dus PlayStation 4-eigenaren hebben ook nog een klein voordeel.

onbekend

Heb je dit lange weekend geen plannen of wil je eens een van de vetste games van de afgelopen tijd proberen, dan heb je nu geen excuus meer. Fallout 4 is vanaf vandaag 25 mei 19:00 uur tot en met zondag 28 mei 22:00 uur gratis te spelen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?