Final Fantasy VII Remake INTERgrade

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 10 juni 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 5
  • Genre JRPG
  • Gameliner score

FF7 Remake Intergrade trailer toont PS5-features

Square Enix heeft een trailer gedeeld van Final Fantasy VII Remake Intergrade. De trailer toont ons de visuele verbeteringen en nieuwe features van de game voor de PlayStation 5.

In de trailer worden er vergelijkingen gemaakt met de PlayStation 4-versie van Final Fantasy VII Remake en de verbeterde versie voor de PlayStation 5. De vergelijkingen worden getoond aan de hand van verbeterde texturen, mist-effecten, belichting en laadtijden. De PS5-versie bevat daarnaast nieuwe features, zoals een uitgebreide modus voor het maken van foto's, een Graphics Optimatization Mode met de mogelijkheid tot 4K-graphics en een Performance Optimatization Mode voor een framerate van 60fps. De trailer wordt afgesloten met een nieuw verhaal van Yuffie dat onderdeel is van Final Fantasy VII Remake Intergrade. De Final Fantasy VII Remake Intergrade-DLC met Yuffie is PS5-exlusief. Square Enix geeft aan dat dit komt door de optimalisatie die verwerkt zit in de uitbreiding voor de PS5.

Final Fantasy VII Remake Intergrade is vanaf 10 juni 2021 exclusief beschikbaar voor de PlayStation 5. Iedereen die Final Fantasy VII Remake bezit voor de PlayStation 4 krijgt een gratis update. De DLC met Yuffie vereist een bijbetaling.

BRON Final Fantasy

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?