FF7 Remake Intergrade trailer toont PS5-features

Geplaatst: 22 maart 2021 17:32
Aangepast: 22 juni 2021 16:10

Square Enix heeft een trailer gedeeld van Final Fantasy VII Remake Intergrade. De trailer toont ons de visuele verbeteringen en nieuwe features van de game voor de PlayStation 5.

In de trailer worden er vergelijkingen gemaakt met de PlayStation 4-versie van Final Fantasy VII Remake en de verbeterde versie voor de PlayStation 5. De vergelijkingen worden getoond aan de hand van verbeterde texturen, mist-effecten, belichting en laadtijden. De PS5-versie bevat daarnaast nieuwe features, zoals een uitgebreide modus voor het maken van foto's, een Graphics Optimatization Mode met de mogelijkheid tot 4K-graphics en een Performance Optimatization Mode voor een framerate van 60fps. De trailer wordt afgesloten met een nieuw verhaal van Yuffie dat onderdeel is van Final Fantasy VII Remake Intergrade. De Final Fantasy VII Remake Intergrade-DLC met Yuffie is PS5-exlusief. Square Enix geeft aan dat dit komt door de optimalisatie die verwerkt zit in de uitbreiding voor de PS5.

Final Fantasy VII Remake Intergrade is vanaf 10 juni 2021 exclusief beschikbaar voor de PlayStation 5. Iedereen die Final Fantasy VII Remake bezit voor de PlayStation 4 krijgt een gratis update. De DLC met Yuffie vereist een bijbetaling.

Bron: Final Fantasy
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Final Fantasy VII Remake INTERgrade

Series

Final Fantasy

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5

Releasedatum

10 juni 2021

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord