Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Films: Margot Robbie's Pirates of the Caribbean-film gaat niet door

De Pirates of the Caribbean-film met Margot Robbie gaat niet door. Dat kondigde de actrice aan in een interview met Vanity Fair.

Volgens Robbie waren ze al bezig met de preproductie van de film en werd er lang aan het project gewerkt. Het ging om een Pirates of the Caribbean spin-off met meer vrouwen in de hoofdrol. Nu blijkt dat Disney die film toch niet ziet zitten en dat die gecanceld is. Jerry Bruckheimer, de producer van de eerste Pirates of the Caribbean-films, kondigde eerder aan met twee scripts bezig te zijn. Eentje met Margot Robbie en de ander zonder. Of het Pirates-project zonder Robbie wel doorgaat is niet bekend.

Margot Robbie Pirates of the Caribbean1

Om welke exacte reden de Pirates of the Caribbean spin-off is gecanceld heeft Margot Robbie niet gezegd.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?