Final Fantasy 16 bevat New Game Plus modus

Geplaatst: 30 mei 2023 22:39
Aangepast: 30 mei 2023 22:53

Square Enix heeft het een en ander naar buiten gebracht over de endgame in Final Fantasy XVI. Zo biedt de game onder andere een New Game Plus modus en een hogere moeilijkheidsgraad.

Het is een prangende vraag onder Final Fantasy liefhebbers. Wat te doen als je het verhaal van Final Fantasy XVI hebt uitgespeeld? Op die vraag is nu enigszins een antwoord gekomen. De belangrijkste bezigheid is de New Game Plus modus. Naast dat deze je alle vergaarde abilities en gear laat meenemen naar je nieuwe speelsessie, biedt het ook een nieuwe moeilijkheidsgraad. Je kunt de game dan namelijk spelen in Final Fantasy Mode. Het is hierbij niet alleen lastiger om te overleven doordat vijanden sterker zijn en je aanvallen minder schade aanrichten, maar monsters worden ook op andere plekken in het verhaal gestationeerd om je het leven extra zuur te maken. Hierdoor voelt de New Game Plus playthrough op Final Fantasy Mode al snel anders aan dan je eerste speelsessie.

Final Fantasy XVI6

Final Fantasy XVI verschijnt op 22 juni voor PlayStation 5.

Bron: Game Informer
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Final Fantasy XVI

Series

Final Fantasy

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

PlayStation 5

Releasewindow

22 juni 2023

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord