Fortnite gaat samenwerking aan met Star Wars

-

Fortnite gaat een samenwerking aan met Star Wars. Een nieuwe gameplay trailer geeft ons alvast een idee van hoe dat eruit gaat zien.

Fortnite heeft net een mooi evenement achter de rug waarin Avatar centraal stond, maar gaat nu meteen verder met een samenwerking met Star Wars. De timing is perfect, want het is morgen natuurlijk Star Wars Day. De nieuwe samenwerking brengt een hoop skins, nieuwe quests, instrumenten en voertuigen naar de game. In de trailer komen onder andere LEGO Fornite, Battle Royale en Fortnite Festival voorbij. Het nieuwe evenement begint vandaag, wat betekent dat de game een aantal uren downtime heeft. Wanneer de game weer online komt, is nog niet precies bekend.

De samenwerking tussen Fortnite en Star Wars is vandaag live gegaan en je kunt nu op alle platforms van de nieuwe content genieten.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fortnite

Ontwikkelaar:

Epic Games

Uitgever:

Epic Games

Release:

25 juli 2017

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
Mob
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord