Check hier alle The Triple-i Initiative content

Fortnite keert terug naar iOS

Geplaatst: 26 januari 2024 19:15

Fortnite keert binnenkort terug naar iOS in Europa. Dat kondigde ontwikkelaar Epic Games aan met een post op X.

Twee jaar geleden werd er bekendgemaakt dat Fortnite niet in Apple Stores beschikbaar ging zijn de komende jaren. Ontwikkelaar Epic Games probeerde het aan te vechten, maar zonder succes. Nu is het door een nieuwe Europese wetgeving, genaamd de DMA , vanaf dit jaar toch weer mogelijk voor Epic om Fortnite op iOS-toestellen aan te bieden. De Fortnite-ontwikkelaar maakt dit vrolijke nieuws bekend met een post op X, dat het binnenkort mogelijk is om Fortnite weer te downloaden op iOS via de Epic Games Store. De post is hieronder te bekijken.

Fortnite is nu beschikbaar op pc, Xbox Series, Xbox One, PlayStation 4/5, Nintendo Switch, Android en binnenkort weer iOS. Wanneer precies is nog niet bekend.

Bron: Epic Games

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fortnite

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 juli 2017

Ontwikkelaar

Epic Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord