Forza Motorsport (2023)

  • Ontwikkelaar Turn 10 Studios
  • Eerste releasedatum Q2 2023
  • Platformen Pc , Xbox Series
  • Genre Racing , Simulatie
  • Gameliner score -

Forza Motorsport multiplayer-features onthuld

Turn 10 Studios weet een belangrijk punt van de fans toe te voegen aan hun aankomende racegame. Dit zijn de nieuwe multiplayer-features die je kunt verwachten in Forza Motorsport.

Het nieuws werd gedeeld via Twitter. Daar werd aangekondigd dat Forza Motorsport een soort raceweekend krijgt. Deze bestaat uit een open training modus, een kwalificatierace en een featured race. Je kan dus straks elke keer voor een nieuwe race oefenen, kwalificeren en daarna deelnemen. Dit allemaal om ervoor te zorgen dat Forza Motorsport een bruisende community heeft, waarin spelers aan hun vaardigheden kunnen sleutelen. Dit zijn belangrijke punten voor ontwikkelaar Turn 10 Studios.

Bekijk hier hoe Forza Motorsport draait op de Xbox Series. Bekijk hier de eerste gameplay van Forza Motorsport.

Forza Motorsport is beschikbaar in de lente van 2023 voor de pc en Xbox Series.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?