Gameplay: Deze monsters keren terug in Monster Hunter Rise: Sunbreak

Geplaatst:

De enorme uitbreiding die we kennen als Sunbreak komt eraan. Capcom liet vandaag zien wat we allemaal kunnen verwachten.

Monster Hunter Rise: Sunbreak zit vol met nieuwe monsters, maar ook een paar oude bekende keren terug. Zo zien we bijvoorbeeld Espinas opnieuw in actie en moet je jezelf klaarmaken voor de strijd tegen Gore Magala. Deze draakachtige wezens zijn geen push-overs! Jagers moeten hun beste beentjes voorzetten om een vuist te kunnen maken tegen deze krachtige beesten. Naast draken zien we krabachtige monsters met sterke verdedigingsopties. Het junglegebied keert wederom terug en zit vol met geheimen om te ontdekken. Zelfs nog meer monsters en soortvariaties worden toegevoegd post-launch. De eerste update verschijnt in augustus, maar de updates gaan in ieder geval door tot 2023.

Bekijk hier onze review van Monster Hunter Rise. Lees hier hoe je op Elden Dragons moet jagen in MH Rise.

Daarnaast is er een nieuwe demo verschenen. Deze is te spelen via de Switch en Steam. Je kunt aan de slag met tutorials, maar ook met de veel moeilijkere quests.

Monster Hunter Rise: Sunbreak is beschikbaar vanaf 30 juni voor de pc en Nintendo Switch.

Bron: Capcom Showcase
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Monster Hunter Rise

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

26 maart 2021

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord