Gameplay: The Last Campfire vanaf vandaag beschikbaar

Geplaatst:

The Last Campfire van Hello Games heeft eindelijk een releasedatum gekregen. We kunnen de game vanaf vandaag spelen.

Zo'n anderhalf jaar geleden werd The Last Campfire aangekondigd. Deze avonturengame wordt ontwikkeld door een kleiner team binnen Hello Games, de maker van No Man's Sky. Het was al een tijdje bekend dat de game dit jaar moet uitkomen, maar een exacte releasedatum was er nog niet. Gisterenavond heeft Hello Games echter onthuld dat we de game vanaf vandaag kunnen spelen. De onthulling ging gepaard met een nieuwe video, waarin we een paar minuten aan gameplay kunnen zien. In deze video is goed te zien wat voor game The Last Campfire precies is en ook hoe de stijl van de game is.

The Last Campfire verschijnt in de loop van vandaag op pc via de Epic Games Store, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en Apple Arcade.

Bron: Hello Games
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Last Campfire

Series

-

Uitgever

Hello Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasewindow

27 augustus 2020

Ontwikkelaar

Hello Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord