Video: The Last Campfire nieuwe gameplay onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 7 april 2020 23:50

Inside Xbox heeft wat exclusieve gameplaybeelden vrijgegeven van The Last Campfire. Dit is wat je er van kan verwachten.

Het verhaal van The Last Campfire is gevoelig en wordt verteld met het commentaar van de ontwikkelaar. Hoofdpersonage Ember baant zich een weg door de wereld, op zoek naar haar oorspronkelijke thuis. De game is gevuld met puzzels die de speler gaan uitdagen. The Last Campfire is gemaakt door een klein team. Zo vertellen ze dat maar één man alle art en animaties heeft gemaakt voor de game. We zien diverse omgevingen, van bossen tot tempels, en Ember reist door ze heen om haar hoop te verspreiden. Bekijk hier de aankondiging van The Last Campfire.

The Last Campfire is beschikbaar vanaf 2020 voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Bron: Inside Xbox
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Last Campfire

Series

-

Uitgever

Hello Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasewindow

27 augustus 2020

Ontwikkelaar

Hello Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord