Geen problemen voor Tabula Rasa

Uitgever NCsoft heeft zojuist laten weten dat de shooter MMO, Richard Garriott's Tabula Rasa voor de PC niet in de moeilijkheden zit, zoals werd gesuggereerd. Er waren namelijk geruchten dat de game financieel slechte resultaten had opgeleverd. Maar volgens NCsoft is daarvan geen spraken, de game heeft een vaste groep spelers en de interesse binnen deze MMO groeit nog steeds.

Ook wist de uitgever te vertellen dat de recente promotie van deze game goed werd ontvangen en dat de game om de vier weken van patches en nieuwe content.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?