Marvel’s Wolverine

  • Ontwikkelaar Insomniac Games
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen PlayStation 5
  • Genre Actie
  • Gameliner score -

Gerucht: Marvel's Wolverine wordt een 18+ game

Fans van Logan kunnen een gat in de lucht springen. Volgens de laatste geruchten gaat de actiegame Marvel's Wolverine een 18+ rating ontvangen.

Dit is natuurlijk niet zo gek als je kijkt naar de teaser trailer van Marvel's Wolverine. Volgens de bekende insider Jeff Grubb kunnen we ons gaan opmaken voor een bloederige titel. Hij geeft ook aan dat Insomniac niet gelinkt wil worden aan de originele films van Fox. Grubb doet eens gek en begint te spreken over de interne releasewindow die wordt besproken. Hoewel laat 2024 zeker een optie is, wordt 2025 ook als een mogelijkheid overwogen.

De laatste keer dat Wolverine een eigen game kreeg was in X-Men Origins: Wolverine. Verrassende goede game, niet zo verrassend slechte film.

Marvels Wolverine 18 game PS5

Er wordt gesproken over een releasewindow voor Marvel's Wolverine. Is laat 2024 realistisch volgens jullie? Insomniac is natuurlijk ook bezig met Marvel's Spider-Man 2 die verschijnt in laat 2023.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?