Gerucht: Nieuwe Dead or Alive titel in ontiwkkeling?

Ontwikkelaar Tecmo is bezig met een nieuw deel van Dead or Alive. Tenminste, als we de geruchten moeten geloven. Het is alweer een aantal jaar geleden dat het vorige deel van de serie is verschenen.

Het nieuwe deel verschijnt volgens de geruchten niet alleen maar voor Xbox 360, maar ook voor de PlayStation 3. Er is lange tijd geen nieuw deel van de game verschenen doordat Itagaki, de man achter Dead or Alive, met ruzie bij Tecmo is vertrokken en zijn eigen studio heeft opgericht. Nu lijkt het er dus op dat er eindelijk een nieuw vervolg op de game gaat komen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?