Marvel's Spider-Man

  • Ontwikkelaar Insomniac Games
  • Eerste releasedatum 7 september 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Gerucht: Nieuwe Spider-Man game waarschijnlijk al in ontwikkeling

Er gaan geruchten rond dat Sony waarschijnlijk al bezig is met de ontwikkeling van een nieuwe Marvel's Spider-Man game. Dat heeft game nieuwsplatform Game Rant vandaag onthuld.

In 2018 kwam de eerste Marvel's Spider-Man exclusief uit op de PlayStation 4. De game werd een groot succes dat kan je ook in de review van Marvel's Spider-Man lezen. Nu gaan er geruchten rond dat Sony al bezig is met de ontwikkeling van een sequel. Game Rant kwam achter deze informatie nadat voormalig editor van Game-informer, Imran Khan erover vertelde tijdens een aflevering van The Kinda Funny Gamecast. Hij schijnt te weten dat Sony al bezig is met het maken van een vervolg op Marvel's Spider-Man en dat de release voor de game gepland staat voor eind 2021.

Of de informatie van Khan klopt is nog niet met honderd procent zekerheid te zeggen. Sony heeft zelf nog niet op deze geruchten gereageerd.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?