Gerucht: Nieuwe Spider-Man game waarschijnlijk al in ontwikkeling

Geplaatst: 3 december 2019 14:10

Er gaan geruchten rond dat Sony waarschijnlijk al bezig is met de ontwikkeling van een nieuwe Marvel's Spider-Man game. Dat heeft game nieuwsplatform Game Rant vandaag onthuld.

In 2018 kwam de eerste Marvel's Spider-Man exclusief uit op de PlayStation 4. De game werd een groot succes dat kan je ook in de review van Marvel's Spider-Man lezen. Nu gaan er geruchten rond dat Sony al bezig is met de ontwikkeling van een sequel. Game Rant kwam achter deze informatie nadat voormalig editor van Game-informer, Imran Khan erover vertelde tijdens een aflevering van The Kinda Funny Gamecast. Hij schijnt te weten dat Sony al bezig is met het maken van een vervolg op Marvel's Spider-Man en dat de release voor de game gepland staat voor eind 2021.

onbekend

Of de informatie van Khan klopt is nog niet met honderd procent zekerheid te zeggen. Sony heeft zelf nog niet op deze geruchten gereageerd.

Bron: Game Rant

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Marvel's Spider-Man

Series

Spider-Man

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

7 september 2018

Ontwikkelaar

Insomniac Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord