Gerucht: Resident Evil 4 datamine onthult nieuwe campaign

Geplaatst:
Aangepast: 27 maart 2023 16:13

Een recente ontdekking wijst uit dat de Resident Evil 4 remake in de toekomst nog een extra campaign krijgt. Namelijk die van Ada Wong.

Het bewijs hiervoor is door een dataminer ontdekt in de bestanden van de game. De remake van Resident Evil 4 is over het algemeen goed ontvangen door fans, maar hier en daar zijn er wel klachten over het feit dat de game maar weinig modi bevat. Capcom maakte dit weekend al bekend dat de getimede modus van de originele Resident Evil 4 'The Mercenaries' ook naar de remake komt. Over de verhaallijnen van Ada Wong heeft de ontwikkelaar echter nog niets losgelaten. Een dataminer ontdekte onlangs hints in de bestanden van de game die er sterk op wijzen dat Capcom bezig is met het toevoegen van Ada Wong's 'Separate Ways' campaign. In de Resident Evil 4 uit 2005 had deze campaign in het begin een andere naam, namelijk 'The Another Order'. Dit is dan ook de naam die bij datamining werd gevonden tussen de bestanden. Het zou geen verrassing zijn als Capcom hier inderdaad mee bezig is, aangezien de campaign van Ada echt een favoriet is onder fans.

Resident Evil 4 is nu beschikbaar voor PC, PS4, PS5, en Xbox Series X/S.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Resident Evil 4 Remake

Series

Resident Evil

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, VR, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

24 maart 2023

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord