Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Resident Evil 4 Remake

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 24 maart 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , VR , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Horror , Survival
  • Gameliner score

Gerucht: Resident Evil 4 datamine onthult nieuwe campaign

Een recente ontdekking wijst uit dat de Resident Evil 4 remake in de toekomst nog een extra campaign krijgt. Namelijk die van Ada Wong.

Het bewijs hiervoor is door een dataminer ontdekt in de bestanden van de game. De remake van Resident Evil 4 is over het algemeen goed ontvangen door fans, maar hier en daar zijn er wel klachten over het feit dat de game maar weinig modi bevat. Capcom maakte dit weekend al bekend dat de getimede modus van de originele Resident Evil 4 'The Mercenaries' ook naar de remake komt. Over de verhaallijnen van Ada Wong heeft de ontwikkelaar echter nog niets losgelaten. Een dataminer ontdekte onlangs hints in de bestanden van de game die er sterk op wijzen dat Capcom bezig is met het toevoegen van Ada Wong's 'Separate Ways' campaign. In de Resident Evil 4 uit 2005 had deze campaign in het begin een andere naam, namelijk 'The Another Order'. Dit is dan ook de naam die bij datamining werd gevonden tussen de bestanden. Het zou geen verrassing zijn als Capcom hier inderdaad mee bezig is, aangezien de campaign van Ada echt een favoriet is onder fans.

Resident Evil 4 is nu beschikbaar voor PC, PS4, PS5, en Xbox Series X/S.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?