Gerucht: Sony werkt aan PlayStation PC launcher

Het kan zomaar zijn dat Sony op dit moment werkt aan een PlayStation pc launcher. Hiermee treedt het in de voetsporen van Ubisoft, Activision Blizzard en Rockstar.

Bij het uitbrengen van een nieuwe game zijn er altijd mensen die alle bestanden helemaal gaan uitpluizen. In het geval van Marvel's Spider-Man Remastered voor pc is dat niet anders. En zo kon het gebeuren dat mensen referenties hebben gevonden die wijzen op een mogelijke PlayStation pc launcher van Sony. Denk daarbij aan bestanden die termen bevatten als “PSNAccountLinked” en “PSNLinkingEntitlements”.

Eerder heeft Jim Ryan er al geen geheim van gemaakt meer te willen gaan doen met pc. Het lag dan ook in de lijn der verwachting dat Sony een PlayStation pc als merk registreerde. Er komen al geruime tijd meer PlayStation-titels naar pc en een speciale launcher zou in dat opzicht geen gekke gedachte zijn van Sony. Het voordeel ervan is dat het beter kan interacteren met de consoles van Sony. Of het echt zover komt dat we een PlayStation pc launcher krijgen moet nog blijken, tot nu toe blijft het bij geruchten.

Marvels SpiderMan pc Review1

Sony heeft nog niets losgelaten over een eventuele pc launcher. De tijd zal leren of de geruchten kloppen. Zie jij de komst van een PlayStation pc launcher zitten?

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?