Gerucht: Sony werkt aan PlayStation PC launcher

Geplaatst:
Aangepast: 17 augustus 2022 14:03

Het kan zomaar zijn dat Sony op dit moment werkt aan een PlayStation pc launcher. Hiermee treedt het in de voetsporen van Ubisoft, Activision Blizzard en Rockstar.

Bij het uitbrengen van een nieuwe game zijn er altijd mensen die alle bestanden helemaal gaan uitpluizen. In het geval van Marvel's Spider-Man Remastered voor pc is dat niet anders. En zo kon het gebeuren dat mensen referenties hebben gevonden die wijzen op een mogelijke PlayStation pc launcher van Sony. Denk daarbij aan bestanden die termen bevatten als “PSNAccountLinked” en “PSNLinkingEntitlements”.

Eerder heeft Jim Ryan er al geen geheim van gemaakt meer te willen gaan doen met pc. Het lag dan ook in de lijn der verwachting dat Sony een PlayStation pc als merk registreerde. Er komen al geruime tijd meer PlayStation-titels naar pc en een speciale launcher zou in dat opzicht geen gekke gedachte zijn van Sony. Het voordeel ervan is dat het beter kan interacteren met de consoles van Sony. Of het echt zover komt dat we een PlayStation pc launcher krijgen moet nog blijken, tot nu toe blijft het bij geruchten.

Marvels SpiderMan pc Review1

Sony heeft nog niets losgelaten over een eventuele pc launcher. De tijd zal leren of de geruchten kloppen. Zie jij de komst van een PlayStation pc launcher zitten?

Bron: Video Games Chronicle
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord