Sony registreert PlayStation PC als label

Geplaatst:

PlayStation lijkt zich klaar te maken voor een grotere push richting het pc-landschap. Het bedrijf heeft namelijk een nieuwe label geregistreerd genaamd PlayStation PC.

PlayStation PC is nu wat je gaat zien als je de Steam-pagina opent van de selectie aan first party PlayStation-games en je kijkt naar de uitgever. Deze nieuwe label werd gespot op de Corporation Wiki. PlayStation PC werd aangevraagd in april via het hoofdkwartier in Californië. Het lijkt nu duidelijk dat Sony zich meer gaat mengen met de pc-releases van hun games. Zo kondigde ze recent aan dat God of War 2018 naar de pc komt en hebben ze al een aantal titels op de pc staan, zoals Horizon Zero Dawn. PlayStation topman Jim Ryan heeft al eerder aangegeven dat de gamegigant meerdere PlayStation-titels naar de pc gaat brengen.

Welke titels van PlayStation zou jij graag nog op de pc willen zien?

Bron: Corporation Wiki
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord