Pagina hint naar meer PlayStation-titels op pc

Geplaatst: 17 mei 2021 21:39

Het lijkt erop dat er meer PlayStation-titels naar pc komen. De Steam-pagina van PlayStation Studios lijkt te hinten naar toekomstige releases.

Dat PlayStation-games hun weg naar pc vinden, is al langer bekend. Zo werd de Nederlandse titel Horizon Zero Dawn al vorig jaar uitgebracht op het software-distributieplatform Steam. Ook Predator: Hunting Grounds maakte zijn debuut op het platform. Morgen mag een nieuwe uitdager zich bij de line-up aansluiten en wordt Days Gone uitgebracht op pc. Het lijkt er echter op dat het niet bij deze titels blijft. De Steam-pagina van PlayStation Studios geeft namelijk momenteel aan dat er 41 titels (inclusief downloadbare content) beschikbaar zijn. Hiervan zijn er op dit moment 24 niet te zien. Dat lijkt te hinten naar meer releases van PlayStation-games op het platform. Eerder werd al bekend dat PlayStation meer titels uit gaat brengen op pc.

Het is op dit moment nog onduidelijk welke toekomstige PlayStation-titels naar Steam komen. Days Gone is vanaf morgen beschikbaar op het platform.

Bron: Steam
Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord