Gerucht: Ubisoft: Van uitstel komt nog meer uitstel

Zoals de meesten wel zullen weten zijn er al vele games uitgesteld naar begin of halverwege 2010. Dit onder andere vanwege Call of Duty: Modern Warfare 2 die andere uitgevers het zweet tot in de onderbroek liet lopen. Nu zegt Ubisoft dat de kans bestaat dat de games die verschoven zijn, wederom weer verschoven worden.
Dit omdat er anders teveel vette games tegelijk uitkomen in 2010 en uitgevers de releases wat beter willen verspreiden.

We now have a situation where there are a lot of good games due for release in the first half of next year, but I think some publishers will move again. The first quarter of 2010 is looking pretty crazy

Aldus de woorden van Ubisoft zelf. Sommige releases in 2010 zullen dus wellicht niet meer volledig betrouwbaar zijn qua releasedatum. We zullen het wel merken in hoeverre Ubisoft gelijk gaat krijgen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?