Ghost Recon Breakpoint Roadmap 2021 onthuld

Geplaatst: 10 april 2021 15:30
-

Ubisoft heeft de roadmap van 2021 voor Ghost Recon Breakpoint gedeeld op Twitter. Spelers kunnen dit jaar twee gratis updates verwachten.

Ghost Recon Breakpoint werd na de release niet heel goed ontvangen, maar heeft sindsdien meerdere updates en dlc's gekregen. Dit wordt in 2021 verder uitgebreid met twee gratis updates. De eerste update is gericht op het verbeteren van de AI-teamgenoten. Ze krijgen een nieuw skill en ability-systeem. Daarnaast worden er specifieke missies toegevoegd waarin je kunt oefenen met de AI-teamgenoten. Voltooi je de missies dan krijg je exclusieve beloningen. De tweede update komt aan het eind van het jaar en is nog geheim. Wel geeft Ubisoft aan dat het gaat om een grote missie. Naast de twee gratis updates, blijven ze ook werken aan het oplossen van bugs en andere problemen.

Aan het eind van de lente kunnen spelers aan de slag met de eerste update. De tweede update staat gepland voor later dit jaar. Ghost Recon Breakpoint is te spelen op de pc, Xbox One en PlayStation 4.

Bron: Ubisoft

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint

Ontwikkelaar:

Ubisoft

Uitgever:

Ubisoft

Release:

4 oktober 2019

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord