Grote update voor Starfield laat op zich wachten

Geplaatst:

Een tegenvallertje voor de Starfield-fanaten. De zogeheten 'grootste update' heeft wat vertraging opgelopen, maar wordt wel ieder moment op de Steam Beta branch verwacht.

Dit laat Bethesda weten via X - oftewel Twitter. De ontwikkelaars bij Bethesda Softworks kwamen tijdens het testen een hardnekkig issue tegen. Dit zorgde ervoor dat de 'grootste update' van Starfield werd uitgesteld om op de Steam Beta branch te verschijnen. Gelukkig hebben de ontwikkelaars het weten te herstellen en nu kan de update uitgebracht worden op het experimentele onderdeel van de Valve storefront. We krijgen te horen dat het ''morgenochtend'' wordt uitgebracht, maar zonder tijdzones zegt ons dit nog steeds relatief weinig. Afijn, verwacht de content te kunnen gaan ontdekken ergens in de loop van de dag. Wanneer deze update wordt uitgerold naar de reguliere pc-versie en de Xbox-versie, dat is informatie die je nog van ons te goed houdt.

Check hier onze review van Starfield.

Starfield is nu beschikbaar voor de pc en Xbox Series X|S.

Bron: Bethesda
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Starfield

Series

-

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

6 september 2023

Ontwikkelaar

Bethesda Game Studios

Gameliner Awards

Best of gamescom 2023

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord