Grote Valheim patch vanaf nu beschikbaar

Geplaatst: 23 maart 2021 20:18
Aangepast: 23 maart 2021 20:18

Valheim heeft een grote patch gekregen. In een blogpost meldt ontwikkelaar Iron Gate dat de survivalgame verschillende verbeteringen en toevoegingen heeft gekregen.

Iron Gate, ontwikkelaar van Valheim, staat niet stil met het verbeteren en aanpassen van de populaire survivalgame. Eerder dit jaar werd er al een patch uitgebracht voor Valheim die meerdere problemen oploste en nu een maand later krijgt de game een nog grotere patch. Er zijn daardoor aanpassingen in de gameplay en zijn er een aantal bugs gerepareerd. Zo heeft de "Reinforced Chest" nu nog meer opslagruimte, kunnen harpoenen niet meer gebruikt worden op bosses, zijn er localization updates en krijgen de verschillende kampvuren ook zelf schade wanneer zij schade aanrichten. Er zijn nog veel meer veranderingen, dus check vooral de blogpost hieronder om de volledige patch notes te lezen!

De Valheim 0.148.6 patch is vanaf nu te downloaden via Steam. Valheim heeft al meer dan vijf miljoen spelers die de rol van Viking op zich hebben genomen.

Bron: Iron Gate
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Valheim

Series

-

Uitgever

Coffee Stain Publishing

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasedatum

2 februari 2021

Ontwikkelaar

Iron Gate AB

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord