Valheim

  • Ontwikkelaar Iron Gate AB
  • Eerste releasedatum 2 februari 2021
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Indie , Survival
  • Gameliner score -

Grote Valheim patch vanaf nu beschikbaar

Valheim heeft een grote patch gekregen. In een blogpost meldt ontwikkelaar Iron Gate dat de survivalgame verschillende verbeteringen en toevoegingen heeft gekregen.

Iron Gate, ontwikkelaar van Valheim, staat niet stil met het verbeteren en aanpassen van de populaire survivalgame. Eerder dit jaar werd er al een patch uitgebracht voor Valheim die meerdere problemen oploste en nu een maand later krijgt de game een nog grotere patch. Er zijn daardoor aanpassingen in de gameplay en zijn er een aantal bugs gerepareerd. Zo heeft de "Reinforced Chest" nu nog meer opslagruimte, kunnen harpoenen niet meer gebruikt worden op bosses, zijn er localization updates en krijgen de verschillende kampvuren ook zelf schade wanneer zij schade aanrichten. Er zijn nog veel meer veranderingen, dus check vooral de blogpost hieronder om de volledige patch notes te lezen!

De Valheim 0.148.6 patch is vanaf nu te downloaden via Steam. Valheim heeft al meer dan vijf miljoen spelers die de rol van Viking op zich hebben genomen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?