GTA 6 uitgever Rockstar wil stoppen met thuiswerk optie

Geplaatst:

Als het aan GTA 6 uitgever Rockstar ligt, werkt binnen aanzienlijke tijd niemand meer vanuit huiselijke omgeving. Volgens Bloomberg heeft Jenn Kolbe - head of publishing bij Rockstar - medegedeeld dat het vanaf april wil stoppen met 'hybrid working', wat inhoudt dat men niet meer vanuit huis kan werken, zelfs niet deeltijd.

De reden achter deze beslissing is best logisch. Volgens Kolbe kleven er nogal wat beveiligingsrisico's aan thuiswerk en mensen zijn simpelweg ook wat efficiënter wanneer ze in groepsverband werken. Vooral het eerste argument is een heet hangijzer binnen Rockstar, welke vorig jaar nog werd geconfronteerd met een gigantisch GTA 6 datalek.

GTA 6 trailer

Hybrid working werd direct na de COVID-uitbraak als werkmethode geïntroduceerd. Mensen kregen de optie om vanuit thuis te werken om zo toch productief te blijven gedurende de lockdown. Sinds het einde van de pandemie zijn steeds meer bedrijven begonnen met het afzwakken van dit beleid.

Bron: Bloomberg
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot GTA 6

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

-

Platforms

PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2025

Ontwikkelaar

Rockstar Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord