Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

GTA V is nu al vaker verkocht dan GTA IV in totaal!

Rockstar's nieuwste telg uit de GTA-serie, GTA V, is vaker over de toonbank gegaan dan zijn voorganger, GTA IV bij elkaar in het Verenigd Koninkrijk.

In twee dagen tijd is de game dus vaker verkocht dan GTA IV in vijf jaar tijd. Dat is echt insane. Het vierde deel heeft het overigens niet eens slecht gedaan, sterker nog de game duikt nog geregeld op in de top 40 gamesverkopen in het land.

GTA V is ontelbaar keer verkocht, maar desondanks is de game ten opzichte van de week daarvoor, met 34 procent gedaald. GTA V is exclusief uitgebracht voor de Xbox 360 en de PlayStation 3. Heb jij de game al in huis gehaald?

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?