Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Halo Infinite

  • Ontwikkelaar 343 Industries
  • Eerste releasedatum 8 december 2021
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Halo Infinite telt 20 miljoen spelers

Halo Infinite is een enorm succes. 343 Industries laat weten dat de game maar liefst 20 miljoen Spartans telt.

Waarom is dit nummer zo gigantisch? Het heeft meerdere redenen. Om te beginnen is Halo Infinite's multiplayer free-to-play. Oftewel je kan voor gratis en niks de game spelen op de pc, Xbox-consoles en cloud. Daarnaast is de game met de singleplayer campaign ook beschikbaar via Xbox Game Pass. Ondanks de enorme spelersbasis krijgt 343 Industries wel veel feedback over de game. Deze week zijn de eerste veranderingen doorgevoerd aan de in-game webwinkel. Dit ging hand in hand met het Cyber Showdown-evenement. Bekijk hier de review van Halo Infinite's multiplayer.

Halo Infinite is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en Xbox Series.

BRON Halo

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?