Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 28 oktober 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Hardcore Mode keert terug in Call of Duty: Modern Warfare 2

Als de multiplayer van Call of Duty: Modern Warfare 2 te makkelijk voor je voelt, dan is er goed nieuws. De Hardcode Mode keert in seizoen twee namelijk terug in de game.

Middels een tweet heeft ontwikkelaar Infinity Ward aangegeven dat de befaamde Hardcore Mode zijn rentree gaat maken. Met een update tijdens het tweede seizoen wordt deze modus opnieuw geïmplementeerd. In Modern Warfare 2's Hardcore Mode speel je - zoals de naam van de modus al doet vermoeden - alles een tandje harder. Je hebt geen HUD om je te helpen met richten en kogels komen harder aan. De modus brengt dus meer realisme naar de game en dat is waarschijnlijk ook de reden dat mensen vanaf de release van Call of Duty: Modern Warfare 2 hebben gevraagd om een terugkeer van deze gamemodus. Dat verzoek wordt ingewilligd, zo blijkt uit een tweet van Infinity Ward.

Wanneer Hardcore Mode precies zijn opwachting maakt in Call of Duty: Modern Warfare 2 is nog niet bekend. De tweet geeft aan dat dat later deze week in een blog bekendgemaakt wordt.

BRON Infinity Ward

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?