Killzone 2

  • Ontwikkelaar Guerrilla Games
  • Eerste releasedatum 27 februari 2009
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

In oktober verschijnt bèta versie Killzone 2

De PlayStation 3 bezitters kunnen vanaf oktober aan de slag met de multiplayer bèta versie van Killzone 2, deze zal dan beschikbaar zijn op het PlayStation Network. Dit kun je o.a verwachten van de bèta versie:

Er zullen twee speciale mogelijkheden in zitten, zo kunnen de scouts vijanden markeren en zullen de vijanden zichtbaar worden op de map van zijn tegenstanders. Ook is er de sluip mogelijkheid om langzaam door schaduw te gaan om ongezien vijanden uit te schakelen.

Dit geheel kan worden uitgetest in zes classes. De exacte datum voor deze bèta versie is nog niet bekend. Killzone 2 zal februari 2009 verschijnen op de PlayStation 3 en bij Gameliner beschikbaar zijn.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?