In oktober verschijnt bèta versie Killzone 2

Geplaatst: 11 september 2008 17:06
Aangepast: 8 juni 2018 10:55
-

De PlayStation 3 bezitters kunnen vanaf oktober aan de slag met de multiplayer bèta versie van Killzone 2, deze zal dan beschikbaar zijn op het PlayStation Network. Dit kun je o.a verwachten van de bèta versie:

Er zullen twee speciale mogelijkheden in zitten, zo kunnen de scouts vijanden markeren en zullen de vijanden zichtbaar worden op de map van zijn tegenstanders. Ook is er de sluip mogelijkheid om langzaam door schaduw te gaan om ongezien vijanden uit te schakelen.

Dit geheel kan worden uitgetest in zes classes. De exacte datum voor deze bèta versie is nog niet bekend. Killzone 2 zal februari 2009 verschijnen op de PlayStation 3 en bij Gameliner beschikbaar zijn.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Killzone 2

Ontwikkelaar:

Guerrilla Games

Uitgever:

Sony Interactive Entertainment

Release:

27 februari 2009

PlayStation 3

Lees meer