Jack Black wil een Red Dead Redemption film

Geplaatst: 7 april 2023 00:35
Aangepast: 7 april 2023 00:35

Het is schering en inslag als het aankomt op filmadaptaties van video games. Toch ziet Jack Black er graag nog een verschijnen en dat is niets minder dan en film over Red Dead Redemption.

Je hebt hem kunnen zien in de nieuwste aflevering van The Mandalorian en kunnen horen als Bowser in The Super Mario Bros. Movie. Yes, Jack Black heeft de rollen de laatste tijd voor het oprapen, maar dat betekent niet dat hij geen tijd heeft om andere films en series te bekijken. Zo heeft hij bijvoorbeeld enorme waardering voor HBO's The Last of Us serie. In een interview met BBC geeft de acteur te kennen niet vies te zijn van een filmadaptatie, zolang ze goed worden uitgevoerd. Volgens hem is dat bij The Last of Us zeker het geval. Toch ziet hij nog wel heil in een filmadaptatie voor Red Dead Redemption. Volgens Black heeft die game namelijk een verhaal dat minstens zo goed is als The Last of Us, maar misschien zelfs nog beter.

Red Dead Redemption 21

Wie weet dat er ooit nog een filmadaptatie van Red Dead Redemption komt. Zou jij hem willen zien? Of is er een andere game die jij liever op het witte doek wil aanschouwen?

Bron: BBC
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Red Dead Redemption

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

Platforms

Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Nintendo Switch

Releasedatum

21 mei 2010

Ontwikkelaar

Rockstar San Diego

Gameliner Awards

Beste game van 2010

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord