World of Warcraft

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 11 februari 2005
  • Platformen Pc
  • Genre MMO , RPG
  • Gameliner score -

Jongen opgepakt wegens dreiging met zelfmoord

In Ohio (Amerika) is een zeventien-jarige jongen opgepakt wegens het dreigen met zelfmoord tegenover Blizzard. De jongen vertelde aan een medewerker van Blizzard dat hij helemaal gek was van World of Warcraft, en dat die game het enige was waar hij voor leefde. Daarna vertelde hij dat hij van plan was om zelfmoord te gaan plegen.

De medewerker van Blizzard vertrouwde het niet helemaal, en belde het alarmnummer. Even later stond de politie bij de jongen op de stoep, en moesten ze aanhoren dat de jongen het allemaal als grap verzonnen had. Helaas voor de jongen was de politie daar niet echt blij mee, en hij werd daarom meegenomen naar het politiebureau. Misschien moet deze gamer eerst nadenken voordat hij dit soort acties onderneemt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?