Kerstkado sturen via Xbox Live

En we blijven in de kerststemming want in Amerika heeft Microsoft een bèta-functie gelanceerd voor Xbox Live. De bedoeling van deze bèta is dat je Live Points naar vrienden kunt sturen via Xbox Live. Nu is het alleen nog maar mogelijk punten te sturen via Windows Live ID. Straks is het ook de bedoeling om je vrienden een cadeau te geven via de gamertags.

Of deze functie ook in Europa komt is nog niet bekend, het is tenslotte nog maar een bèta.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?