Check hier alle The Game Awards 2023 content

Killzone 2

  • Ontwikkelaar Guerrilla Games
  • Eerste releasedatum 27 februari 2009
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Killzone 2 door bestuur verschoven naar later tijdstip

De beslissing om Killzone 2 uit te stellen naar begin 2009 heeft niets te maken met de productie, maar puur met bestuurlijke redenen.

Ron Eagle Sr. van Sony Computer Entertainment lichtte toe dat Killzone 2 naar een latere periode is verschoven omdat er anders drie first-person shooters in dezelfde periode uitkomen. Ook met andere grote titels als LittleBigPlanet, MotorStorm: Pacific Rift, Resistance 2 plus enkele PSN releases is Sony komend najaar al goed vertegenwoordigd.

Een moedige beslissing van Sony om dit te doen en hierdoor krijgt Killzone 2 ook de spotlight die het verdiend.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?