The Legend of Zelda: Breath of the Wild

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 3 maart 2017
  • Platformen Nintendo Wii U , Nintendo Switch
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Laadtijden Breath of the Wild aanzienlijk korter na VR-update

De VR-update die The Legend of Zelda: Breath of the Wild heeft gekregen, zorgt er niet alleen voor dat de game in virtual reality te spelen is, maar lijkt ook invloed te hebben op de laadtijden van de shrines.

Super Mario Oddyssey en The Legend of Zelda: Breath of the Wild ontvingen beide een update die het mogelijk maakt de game in virtual reality te spelen. Het lijkt er nu op dat het bij Breath of the Wild ook heeft gezorgd voor snellere laadtijden wanneer je in of uit de shrines gaat. Speedrunner Alexis de Champris heeft het verschil vastgelegd en gedeeld op Twiter. In de video is duidelijk te zien dat er een aanzienlijk verschil zit tussen de laadtijd voor de update en die erna.

Er gaan ook geruchten dat de update zijn invloed heeft op de laadtijden van Super Mario Oddyssey, maar hier is nog geen bewijs van geleverd.

BRON Twitter

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?