Laadtijden Breath of the Wild aanzienlijk korter na VR-update

Geplaatst:
Aangepast: 28 april 2019 15:19

De VR-update die The Legend of Zelda: Breath of the Wild heeft gekregen, zorgt er niet alleen voor dat de game in virtual reality te spelen is, maar lijkt ook invloed te hebben op de laadtijden van de shrines.

Super Mario Oddyssey en The Legend of Zelda: Breath of the Wild ontvingen beide een update die het mogelijk maakt de game in virtual reality te spelen. Het lijkt er nu op dat het bij Breath of the Wild ook heeft gezorgd voor snellere laadtijden wanneer je in of uit de shrines gaat. Speedrunner Alexis de Champris heeft het verschil vastgelegd en gedeeld op Twiter. In de video is duidelijk te zien dat er een aanzienlijk verschil zit tussen de laadtijd voor de update en die erna.

Er gaan ook geruchten dat de update zijn invloed heeft op de laadtijden van Super Mario Oddyssey, maar hier is nog geen bewijs van geleverd.

Bron: Twitter
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Wii U, Nintendo Switch

Releasedatum

3 maart 2017

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

Beste game van 2017

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord