Leak: God of War: Ragnarök Photo Mode gelekt

Geplaatst:

God of War: Ragnarök lanceerde zonder een fotomodus, maar geen nood! De felbegeerde modus met de simpele doch effectieve naam 'Photo Mode' komt eraan

Via Twitter komen we erachter dat de functie zo goed als af is. De gebruiker genaamd Speclizer heeft de modus al aan de praat gekregen. Spelers kunnen de modus gebruiken om zo God of War: Ragnarök in alle glorie te fotograferen. Je kunt uiteraard de lens goed afstellen, maar je kunt ook diverse uitdrukkingen op de gezichten van Kratos, Atreus en Mimir toveren. Als je denkt dat je alleen maar serieuze foto's kan maken, dan heb je het goed mis. Kratos geeft ons namelijk de dikste knipoog die je maar kan bedenken. De Photo Mode wordt naar de game gebracht in een aankomende update.

Lees hier onze review van God of War: Ragnarök. Benieuwd wat je kan verwachten? Lees dan hier alles wat je moet weten over God of War: Ragnarök.

God of War: Ragnarök is nu beschikbaar voor de PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Twitter
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot God of War: Ragnarök

Series

God of War

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, PlayStation 5

Releasewindow

9 november 2022

Ontwikkelaar

Santa Monica Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord